Wednesday, September 5, 2012

Keep Calm & Enjoy Raya Versi Revival Ep 2


1 September 2012. Good start of September. Blessed & loved.

Jadi, kali ini beraya dgn orang yg berbeza. Pemandu lain, rumah beraya pun lain. Jam 11 pagi Lynda tiba di rumah, kemudian ambil Seri, kemudian kami menuju ke Bukit Jelutong, Shah Alam. Aku boleh kata aku bukan co-driver yg berguna sbb aku hanya tahu jalan utk keluar dari Cheras, masuk je highway lepas tol aku dah.. Tet. Where are we now? Thanks to Seri & her iPad for the Google Map Direction. Tersesat sebentar, salahkan Malaysia for having such a bad signboard direction. After all, we managed to arrive at Gori's place by 12.30 pm and Aina & Zuhri were already there waiting for us.


Rotate clockwise twice, DIY :D

Kemudian, kami ke taman permainan yg terdekat sementara menunggu boyfriend Seri tiba (Muz Mus) Ya Allah hai dah kalau melayu tu, janji melayu lah. Berjam-jam di taman permainan, dgn terik matahari nya, dgn berbaju kurung nya. Peluh habis, lencun. Euw.

Buaian, all time favourite.
So yeah, taman permainan. What do you expect?
Muehehe

Setelah berjam, Muz Mus pun tiba mengambil Seri. Kami pula bergerak ke Ikea untuk menikmati Meatball Ikea yg sudah berzaman kami-rasa-nak-makan aka craving.


Ok terliur.


Usai makan, kami terus ke rumah Harry. Kenduri doa selamat sempena permergian Harryzal ke Republic Czech. Farewell Harryzal :') Oh dan, kami juga ada surprise untuk Insyirah sempena hari lahirnya 31 Ogos. Anak merdeka, selamat hari lahir :)


Yang diraikan
Haunted Face application. Muahahaha
These are my friends & I love them :)
Girlfriends <3
Madu (?) :)
Curi drpd Harry's Instagram
Anis' Instagram

Seawal jam 8.20 malam kami bergerak pulang dari rumah Harry. Dan dan dan, tiba-tiba Lynda cakap "Rindu sekolah la, jom singgah sekolah nak?" Jeng jeng jeng.


SMSS


So yeh, what a good start of September. Wasn't it? Yeyerz \m/ Alhamdulillah & blessed :)







P/s: Too excited waiting for you to come home and too sad knowing that no much time left till the day I have to fly back to Egypt. Mixed feelings.