Wednesday, August 8, 2012

Gori & Iftar 7.0

Aku selalu nampak orang buat Iftar 2.0 la 3.0 la jadi jadi jadi aku pun buat 7.0 sebab aku suka nombor 7. Suka hati lah.

Akhirnya berjaya juga Efnadia menghadiri iftar Revival walaupun plan yg seminggu awal tu last minute tak jadi datang oleh sebab kawan perempuan yg pergi sikit sangat. Segan iolls. Apa-apa pun, terima kasih Danny Ho sebab banyak membantu untuk reservation etc, terima kasih Atoy & Naqi for the ride, terima kasih Aina & Harry for the pictures, terima kasih Jamal & Seri for being GPS (?) terima kasih Fudhail for the kutip-duit. Hah who else? Terima kasih semua yg tidak hadir tapi inform terlebih dahulu, terima kasih semua yg memberi respon WhatsApp, BBM mahupun mesej dan paling terima kasih kepada semua semua semua yg datang menjayakan majlis iftar ini.

Kau menang anugerah apa ni Ep? Seterusnya.

4 Ogos 2012 & mereka.


Terima kasih banyak Danny Ho!
Birthday Girl <3
Selekehness. Girlfriends.

Therapy :')



Should have taken picture with the driver but it was too dark and blame iPod for having no flash. Boo. After all, 4th of August 2012 means a lot to me and I'm happy and blessed. Alhamdulillah :)




P/s: Rasa macam mimpi tapi ini realiti. Alhamdulillah :')