Monday, August 27, 2012

Anda Bagitahu Saya

Sebenarnya aku nak update blog pasal beraya dgn kawan Egypt di Kelantan & konvoi raya kecilan Revival tapi atas sbb tertentu seperti ketiadaan gambar yg mencukupi, jadi aku skip dulu post tersebut dan teruskan dgn post ini.

Skemanya ayat.

Harini aku memang rasa extra double triple bosan duduk rumah. Aku bukak Twitter lepastu bukak Facebook, lepastu baring dan tertidur, lepastu tolong Mama memasak, lepastu bukak balik Facebook & Twitter lepastu aku baring tertidur semula, sampai malam mcmni. Tengah-tengah duk scroll News Feed Facebook, tetiba aku terjumpa application ini. Lantas..

Tet. Titik. Anda bagitahu saya.

Inilah dia. Sebenarnya macam.. Terkedu. Sebab mcm betul lah pulak sesetengah benda tu. Tapi, hm anda bagitahu saya.

Mungkin Karakter & Kelemahan tu betul. Mungkin Sikap tu.. Taktau. Dan Kekuatan tu.. Tak betul. Kesetiaan.. Mungkin belum cukup?
Anda bagitahu saya.






P/s: Seni ozledim. Hm.