Sunday, April 1, 2012

Zara Ixora II

AJK MAKANAN & MINUMAN
Mera Zainal

AJK SUKAN & REKREASI (INDOOR)
Azzyati Elias

AJK KOMUNIKASI & PERHUBUNGAN
Efnadia Effendi


Bahahaha ada sebab tertentu ye jawatan jawatan tersebut diberikan! Btw yes, they are my housemates. For the rest of my five years in Egypt, insyaAllah.


Hah, pepandai teka mana satu



Apa apa pun, alhamdulillah dah cukup sebulan berada di rumah baru. Everything went well, so far. Ye lattew padahal macam macam masalah especially line telefon buat tahi hidung setiap hari bluergh sakit jiwa aku. Dipendekkan cerita, alhamdulillah semua berjalan lancar. Adapting with le new environment. Tiada lagi bising bising bunyi ambulan, hon lori mahupun kereta. Amat jarang melihat manusia dilanggar kereta dan tiada lagi deruan ombak. Alhamdulillah, syukur.

Sehubungan dengan itu, dua minggu lepas kami telah mengadakan Housewarming. Pertama, untuk membalas jasa baik mereka mereka yang membantu kami mengangkat barang dan kedua, bagi lebih memberkati rumah baru kami yang tingginya 5 tingkat tanpa lif (tiada kaitan dengan bilangan tingkat) Tetamu tetamu yg dijemput ialah rakan sekelas, jiran ketika di rumah lama dan Ustaz Muhammad. Alhamdulillah kerana semua dapat menghadirkan diri walaupun lambatnya hampir sejam, tapi terima kasih kawan kawan kerana hadir dan membawa makanan tambahan :)

Biar gambar berkata kata.


Le menu. Mee kari & satay hidangan utama

Le guys

Bilik pink ni memang bilik Azzya lah -_-

Kek Batik

Super-pedas Sambal Ikan Bilis Hasif

Tuan Rumah, eh.

PCI - Persatuan Cina Iskandariah

Le classmates

Team Gigi Besi

No caption








Terima kasih semua sbb datang walaupun kitaorang kena sound dgn tuan rumah bawah berikutan kebisingan yg korang bawa. Huehuehue. Go Gigian G3 !


P/s: BlackBerry ke Android? Ala tak sukalah gini -_-