Wednesday, December 28, 2011

Satu Sembilan Tiga

Kemain lagi sedara mara aku, kemain lagi bergembira ye. Ergh. Beberapa hari sebelum 25 Disember tu, aku homesick memanjang. Tengok semua duk plan plan kat Group Wall. Yela, aku kan buat MAYBE coming so aku dapat notification segala lah kan. Pastu bila baca, sedih cemburu dan segala perasaan negatif datang. Ok dah lepas.

They were in Orange

Semua generasi Atok Adah

Kemain semua bergembira

Ha sudah, takmau masuk banyak banyak. Nanti sedih sedih sedih, isk. Eleh rumah aku depan pantai, tak kisah pun tunggula Winter Break nanti tunggulah tunggulah. Shoot, I miss them :'(


Dah dah, jom bergembira tengok video kat bawah ni. Manusia kurang kerja, tapi menghiburkan so takpe :D



Pertama, ini adalah parody video Dena Bahrin (macam ni ke eja nama beliau? Aku tak sure) Kedua, budak yang jadi 'perempuan' tu adalah bekas PASUM dan sekarang Dentist di UM. Taktau pulak aku budak Medik-Dentist Malaysia ada masa free buat video bagai? K. Selamat menonton!


P/s : Looking forward to Winter Break. We got date we got date :D