Sunday, October 23, 2011

Mereka

Akhirnya aku buat keputusan untuk update blog tanpa menunggu ketibaan kabel kamera. Aku taknak menyumpah nyumpah Pak Arab yang patut hantar parcel aku kat Bangunan MARA seminggu yang lalu sbb diaorang memang tuttttt. Tolonglah doakan parcel selamat sampai sbb Papa dah belikan winter coat dari Jeddah tau. Aramax, be quick lah.

Ah, aku taknak cerita pasal parcel dah. Tak best langsung.

Aku nak cerita pasal MANUSIA. Siapa manusia kat sini? Ok Ep, ini bukan cerita zombie sampai kau kena tanya soalan macam tu. Next.

Jap, dah lama tak ber-blog. Skill nak blogging dah hilang. Sangat tak seronok.

#Pertama
22.09.2011
Thank you, friends and the driver Atoy. Siap kena saman lagi tau sebab tak bayar parking. Akhirnya dapat jugak aku rasa Atoy bawa kereta, walaupun tahap bahaya hampir kena langgar lori tu.. No comment pfffffft! Dah hujung hujung baru nak pandai bawa kereta huh.

Ha yang duduk depan aku tu driver
Aku rindu diaorang, dan aku rindu makanan kat Murni

#KEDUA
25.10.2011


Eh kenapa gambar budak ni? Oh Dzul datang rumah aku satu hari sebelum aku terbang. Datang tak sampai 10 minit, tak sempat jemput masuk rumah pun, salam salam dengan parents luar rumah je. Just untuk cakap bye bye sebab tak dapat hantar ke airport. Sedihkan? Bukan taknak jemput masuk, tapi tiket bas balik UTM dia lagi setengah jam. Thank you, bestfriend.

Malamnya, makan makan bersama keluarga for the very last time. Makan seafood kat Bagan Lalang. Oh man, sedapnya seafood. Craving for Butter Prawn, Sotong Tepung, Ikan Bakar. OMAIGOD, NAK SEKARANG! Sotong kat sini LE 80 sekilo kot, over youu. Thank you, Papa <3 Jap, aku pakai baju kurung sbb siang tu ada sedara datang rumah so malas nak tukar huehue. Ada orang cakap aku ayu pakai baju kurung kbangganext.


The Family

The Siblings

Tahun depan aku balik, budak comel ni pasti tak ingat aku dah

Tiba-tiba homesick. Dem.

#KETIGA
Tarikh keramat : 26.10.2011

Aku tak expect langsung ada Revival yang hantar
Thank you so much guys :')

Ah, rindunya

Yang tak dapat hantar, takpe. Nanti aku balik Malaysia, kita pasti akan jumpa insyaAllah. Julai tahun depan, please do come fast please! Aku tau post ni dah basi, kbye.

P/s : I've promised myself to be with someone who treats me well. Oh, it's a long way to go. But hey, I've rights to plan my future. Yes, I'm talking about my future :)

3 comments: