Sunday, September 18, 2011

Tujuh Belas Lagi.

17 memang nombor aku. Pergi tengok aku retweet tweet Lynda, memang beliau pun tau bahawasanya 17 merupakan nombor feberet aku. Ohoi.

Semalam, 17 September 2011. 
Aku taknak panggil Hari-Terakhir-Jumpa-Kawan kawan. Tak tak tak, kita akan jumpa lagi sooner or later. Tak dapat hantar airport pun takpe, aku faham. Seriously, aku faham. Betol, aku faham dan tak berharap. Ini sungguh tak tipu. Sesungguhnya, aku memang bersungguh meyakinkan sesungguhnya aku sungguh faham. K next.

Memandangkan perancangan last minute, jadi persiapan pun ala kadar sahaja. Khemah takde, kerusi meja plastik pun tak cukup. Nasib baik ada yang baik hati sudi kasi pinjam. Alhamdulillah, everything went well. Bangun seawal 6.30 pagi. Pffft macam majlis kahwin aku pulak. Tetamu paling awal datang jam 12 tengah hari dan paling lewat pulang jam 9 malam. Terima kasih kengkawan sekalian!

Ku titipkan gambar sebagai kenangan *ayat geli*

Tetamu terawal

Pasum Buddies. Kecuali biru muda hehew.

Alkisahnya, Dzul sahaja yang nak tumpang asar..

The Revival. Sentiasa di hati.

Terima kasih kerana hadir kawan kawan. Maaf terkurang sana sini but it was glad to see you guys for the very last time before I go to Egypt. Friends forever, Facebook kan adaaaa *pantun geli* K bye.

P/s : Papa kata 'tak sopan lah Ya guna aku-kau dengan kawan kawan' Habistu? Saya-awak dengan lelaki? *pengsan*

No comments:

Post a Comment