Tuesday, July 19, 2011

Tujuh Belas Tujuh

Tanggal 17 Julai yang lepas, genaplah umur ku 19 tahun. Dem. Ini kali terakhir aku bergelar Budak-Belasan-Tahun. Sangat tak cool. Lepas ni dah 20, oh noooo! Budak-Puluhan-Tahun, tak best.

SEBELUM

Invitation message dihantar. Aku jemput semua ahli Revival, tiada seiapa yang terkecuali.

Jemput datang kenduri kahwin kakak aku 17 Julai, hari Ahad kat Dewan Institut Penilaian Negara (INSPEN) area Bangi, budak Uniten tau kot. Dari 11 pagi - 5 petang bersanding 2 petang. Jemput datang! -Ep

Dan kebanyakan jawapan mereka, yang buat aku happy,

Waah kahwin time birthday kau? 

There you see. Hadiah yang paling best adalah ingatan orang time hari lahir kita. Thanks guys :')


17 JULAI 2011

Enough said

Selamat Pengantin Baru Anwar & Ezwin
Moga berkekalan hingga akhir hayat anak cucu
InsyaAllah

Nikah 15 Julai 2011
Siblings

Bersanding 17 Julai 2011
One happy family, with ipars and anak buahs

Sepupus deretan
17 to 22 berderet
Bukan senang Budak Korea (paling kanan) tu nak ada okay
:)

Sedih okay, Papa Mama lupa langsung nak wish sebab semua busy bukan main. But, I understood :) Bak kata kaum keluarga aku, hadiah Kak Dik (Ezwin) untuk hari lahir aku ialah aku dapat abang ipar baru (Abang Anwar) hahaha apa kaitan kan. So, hadiah daripada VBF dah aku terima lama 17 Jun dulu lagi hehe.

Next. So, apa hadiah daripada Revivalist?

Minus Lynda and Syiro and Syafiq and Ikhwan

RVL

B)

Aku taktau kenapa aku letak gambar ni
Tapi aku nak letak jugak, nanti esok delete lah kot
:D

Thanks for coming guys
Revival Tetap di Hati, always.
:)

Malam
Aktiviti bersama keluarga. The celebration! Alah, kecilan je.

Korang ada kek icing untuk birthday? Haaaa haha!

So, keesokannya. Aku dan sepupus-deretan pergi ke Jusco dan menonton Harry Pokteh! Awesome bebeh. I love happy ending. Agak agak ada sambungan untuk anak anak mereka tak? Haha.

P/s : I don't mind watching Harry Potter again, You-know-who-You-are. Seriously, just tell me.
Double P/s : We did it perfectly fine, You-know-who-You-are :)
Triple P/s : No more jogging and I is sad, very sad no lie. Sobs

7 comments:

  1. Untunglaa ada gambar shweet gitewww.
    Saya takda pun tsk tsk!

    Btw happy belated birthday.
    Sorry tak dapat datang kenduri.
    Ececeh saya dtg nnt awak jeles lak
    Bye ;p

    ReplyDelete
  2. @fatienA, malunyewww hekhekhek!

    @pemuzik jalanan, laa kenapa nak jealous pulak? Rufi tauu, ramai yang datang. Hehe thanks Syud :)

    ReplyDelete
  3. Nanti kau buat kahwin time birthday kau jugak la eh. :D

    ReplyDelete
  4. 17.07.2017, cantik kan tarikh? Hahahaha takdelah, main main je. Kalau jodoh tak ke mana :P

    ReplyDelete
  5. best nye aku bace post neyh..tak tipu :D congrats! ececehhh..biar jela gmbar tu kat situ.haha :D

    ReplyDelete