Friday, June 17, 2011

Untuk mereka yang layan drama melayu sahaja

So people, everyone is talking about Nora Elena. Aku bukak Twitter, dengar burung burung berkicauan 'handsomenya Seth!' 'sweetnya Seth!' 'bestnya dapat suami macam Seth!' Pandai burung burung biru berkicau amboi bukan main lagi gatal. Mungkin juga burung burung tersebut kurang pandai kerana.. Come on lah, lakonan semua orang boleh berlakon kot, kan? HAHA but I admit, Seth memang sweet. No offense, people.


Nasib baik Tumblr takde cakap pasal Nora Elena. Takde Mat Salleh nak layan Nora Elena lah.


Kemudian, aku bukak pulak Blogspot. Hmmh dashboard bukan main lagi masing-masing bertanyakan 'wujudkah lelaki sperti Seth itu?' Yeah, but sometimes me myself also keep on thinking the same question. So, I'm a typical girl next door. Kemon lah, perempuan mana taknak lelaki sweet? Jangan nak menipu diri sendiri, nanti sengsara.

Alah, aku pun suka berangan dapat lelaki sweet sweet. Tapi, aku tak pernah mengharap. Aku bersyukur siapa siapa yang aku bakal dapat nanti. InsyaAllah :)



Okay, girls. Lets move on. Nora Elena dah habis. Cukup dengan bayangan lelaki sweet. Kerana tak semua lelaki sweet dan boleh dipercayai di dunia ni. So, lets watch Annissa. Banyak benda dapat dijadikan pengajaran di situ. Girls, sila tengok.

Kawan baik sendiri pun tak boleh dipercayai zaman sekarang. Kawan makan kawan is the right term to describe this. How dare kahwin dengan suami kawan baik sendiri? Ya Allah, come on lah people. Come on lah! Banyak lagi ikan lain. Okay okay, I know it's just a drama. But, just take note. Takkan nak jadi dekat batang hidung sendiri baru nak ternganga mata bengkak hidung merah? Pfftt

Dan lagu best, hehe

Aku bukan nak promote TV3. Tapi korang kena paham, aku duduk rumah tak buat apa okay -.-

P/s : I believe in karma. Because I've experienced this. Lesson learned. And I'll never do it again. I promise myself.

5 comments:

  1. mana chatbox ???...sori la klau cb tu di"ilangkan" oleh sbb aq ...

    ReplyDelete
  2. Baguslah kalau kau tahu. Jangan menyemak kat sini dah. TOLONG. Aku mintak cara baik.

    ReplyDelete
  3. klau aq tlis sehari 1 kali je blh tak ???...klau blh kira hari ni aq dah tlis sekali la...(ko phm tak???)

    ReplyDelete
  4. I do believe in karma too.btw, jomm, layan Annisa, aku suka sebab ada Rozita Che Wan je.

    ReplyDelete
  5. Syud, mari mari! Tak sabar nak tengok dia kantoi je actually :D

    ReplyDelete