Saturday, June 4, 2011

Cinta Melodi


Aku malas betul nak tengok cerita bersiri Indon dalam TV. Tahap kiriositi aku ni dah lah tinggi, lepastu asyik asyik nak slow motion. Last last, aku bukak YouTube, cari episod terakhir terus. Elek, habis cerita.

Siapa kata Hero mesti dengan Heroin?
Sebenarnya lagi best kalau Elang dengan Melody kan
But then, Raffi deserves Melody
So, that's it.

Currently addicted to
Dan aku rasa lagu ni sesuai bila aku dah jauh nanti, sobbs

'Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan aishiteru'

P/s : Ayok, dah start jiwang.
Double P/s : YOU, don't be sad :(
Triple P/s :  VBF, don't keep it alone.

6 comments:

  1. yen ske gak cite n!!
    mmg,slow motion..sakit aty btol.. hahaha

    lagu die bez giler!! ske lagu ni :D

    ReplyDelete
  2. Kannn kannnnn! Perempuan tu cantik sangattttt. Oh sorry btw, dah terbagi episod akhir :D

    ReplyDelete
  3. never keep it alone. don't worry.

    ReplyDelete
  4. haha same la..penat nak tggu cite ni abis so, akk un usha youtube gak..x suka ending d..i want elang!!!

    ReplyDelete
  5. kan kan! pelik sikit bila hero tak dgn heroin :/

    ReplyDelete