Thursday, May 26, 2011

Vantage ke vintage?

Biasa lah tu duduk rumah takde kerja. KUMON dah penuh. Nak kerja tadika hujung rumah ni nak kena buat resume pulak. Rasa macam nak mintak kerja Popular kat Jusco sana, tapi Papa kasi ke? We'll see.

Kerja update dan upgrade theme Twitter, Tumblr dan Formspring.

Ini Google Chrome aku punya homepage

Twitter Profile

Tumblr Profile

Formspring Profile

Sebenarnya aku taktau nak kata ini vintage atau vantage. Aku google kata lain, aku pasang telinga orang sebut dengar lain. So, apa? Taktau.

Salahkan kawan aku sorang ni sebab selalu sangat nak cerita pasal Mama beliau suka akan hiasan vintage / vantage ni. Selalu sangat nak tunjukkan hasil kerja tangan Mama beliau melalui webcam. Salahkan juga Mama aku yang bawak pergi rumah Mak Uda dan mata aku bersinar melihat hiasan ini secara real.

Dari dulu aku pernah berangan berangan dan berkata :

Kalau aku dah ada rumah nanti, nak lantai rumah colour putih. Ala, macam iklan pencuci lantai. Cat dinding pun colour putih. Cantik!

Aku kan suka warna putih.

Sekarang aku tambah :

Cantik jugak hiasan vintage / vantage letak sekali dalam rumah.

Sekali dapat suami taste tak sama.
Redha jelah, apa boleh buat.
HAHA

Whatever it is, aku nak pergi pantai aku nak pergi pantai aku nak pergi pantai. Okay takde kaitan. Bye.

P/s : Blogspot malas tukar, leceh.

5 comments:

  1. pegi je pantai dalam naik lrt..pantai jugak tu kan?hahaha...

    ReplyDelete
  2. amboi kau nyah...font huruf besar..mawah ke?hahahah

    ReplyDelete
  3. vintage memang cantik. :D

    ep, kalau suami tak suka pergi lantak dia. we are the queen. bell dah bercita cita nak jadi ketua keluarga ni. >:) HAAHAA

    ReplyDelete
  4. @bella, HAHAHAHA queen control? Yeaaaaah :D

    ReplyDelete