Wednesday, May 11, 2011

Please don't waste my time time time

Okay dekat Hitz tengah mainkan lagu ni, sebab tu aku buat tajuk tu.

Kalau mood nak ber-blogging tu ada, memang semua benda pun nak di-publish. Hari hari update. Kadang-kadang sehari sampai dua tiga post haa ambik kau. Benda kecik pun nak cerita, besar apatah lagi. Tapi cuba kalau takde mood ber-blogging? Contoh macam sekarang. Berabad dah aku tak update blog ni. Idea kering. Kalau ada idea pun, tangan malas nak menaip. Turun naik perasaan aku kat blog ni, kasihan.

Tiba-tiba macam terlintas untuk bercakap pasal ni. Sebab macam dah tersebar jugaklah kan dekat Facebook dan Tumblr. Tetiba rasa nak update kat Blogspot. Alang-alang tengah kering idea ni, huehuehue.

Sweet kan
Cuba Malaysia ada kanak-kanak macam ni
 Eh memang mintak sebat.

Lepastu ini

'Bradley said he was taking Erin away on holiday with him'
Alo alo alo, sweetnyaaaa.
Tell me if you're getting married, goodluck!

Young love, sejauh mana ia akan kekal?

So people, tell me.

Bak kata Cikgu Su warden tercinta pelajar SMSS, cinta zaman sekolah ni semua tak habis. Kita akan jumpa banyak lagi orang dekat luar sana. Rambang mata nanti. Ho yeah? Hmm aku tak pasti itu, mungkin ada yang masih kekal seperti Kak Ilyana dan tunangnya. Tapi untuk aku, dah selamat terkubur :) HEHEH selamat tinggal cinta monyet. Aku dah matang, nanti lah 20+ aku serious bab ni. 2017 aku kahwin YEAY okaymerepeknext.

Aku cakap dekat Mama dan Kak Cik dengan nada separuh serius
Nanti 17.07.2017 Ya nak kahwin lah

Kak Cik kata
Kak Cik rasa Ya kahwin sebelum tu lagi laa

Erk alamak
Tak terpikir pun kahwin awal
-________-'

Mama kata aku tak laku, takde siapa nak jadi boypren aku. Eleh Mama, padahal taktau anak dia hotsetap. HAHA ter-show off. Okaytipuje -.-

Okay aku taktau nak cakap apa sebenarnya. Oh btw, kepada Amirah Bahrain, aku tau kau tak suka aku cerita kat blog pasal kahwin kahwin. Aku nak tinggalkan pesanan. Jangan nak paranoid lelebih. Aku doakan kau dengan Baby Bear Boo kau bahagia selamanya. Forever forever and ever okay. Awhh :') 

Okay aku nak memasak, nanti nak bagi suami makan. Tipu lagi, bye!

Rupanya Nina pun gatai naaa. Tunggu minit 2.14. Haish kindergartenmate :'D


P/s : Alhamdulillah. Another problem is solved :) *sujud syukur

No comments:

Post a Comment