Friday, May 6, 2011

Oh Stalkers!


Gambar I-love-followers sumpah melambak kat Tumblr. Tapi seingat aku, satu pun aku tak pernah reblog sebab.. Buat apa nak reblog? Yela, followers aku kat Tumblr tu bukan semua orang yang aku kenal pun. Semua strangers. Ada dari Thailand, Filipina, Negara Omputih, Cina, dan serata dunia. Aku tak kenal diaorang pun. How can I say I love them? I love their pictures, only.

So, Blogspot aku taknak jadikan tempat strangers. Kalau boleh aku nak orang yang aku kenal je aku follow dan mem-follow aku. Aku follow orang yang aku rasa tertarik nak baca kisah hidup mereka sahaja. Dan aku tak mintak orang yang tak kenal aku follow aku balik. Sebab aku pun hanya perlukan mereka yang tertarik nak baca kisah hidup aku. Terima kasih :)

So, dah tukar
I LOVE MY STALKER
Oh, I mean it
You-know-who-You-are
:)

Aku macam bangga sikit bila tiba-tiba ada orang mengaku dia stalk aku. EHEM. Terima kasih.

Yes, I do stalk people. ELEH tipu lah aku takde stalk sesiapa kan. Siapa yang aku stalk? Hanya aku yang tahu. Nanti bangga lah mereka yang dapat tahu bahawasanya mereka di-stalk oleh aku. Aku tidak akan sesekali bagitau.

Tapi, dengan minah ni aku tak dapat berselindung lagi. Tadi kitaorang Skype dan stalk manusia manusia bertuah. Share share link Facebook, Blogspot, Tumblr segala.

nama dia Mira Bahrain
Boyfriend sampingan aku

Aku tak sepakar minah ni dalam bab stalking. She teaches me a lot btw, HAHA. But yeah, aku kadang-kadang aku serious nak tau siapa yang stalk aku. Ada Feedjit pun tak guna.


A visitor from Petaling Jaya. Haah kawan aku memang sorang je kat PJ tu. Bila kata a visitor from Kuala Lumpur lagilah. Pergh, Kuala Lumpur memang kecik tapak tangan aku je. Cubalah specific sikit. Bandar Tun Hussein Onn ke, Bandar Tun Razak ke kan. Kalau Wilayah Persekutuan, ce bagitau Batang Kali ke Serendah ke kan. Haa kalau dari Pahang. Specific la Muadzam ke mana ke kan. Aku tahu lah siapa orang tu nanti :D
Kita curious tau.

Macam mana orang mengaku dia stalk aku pun, aku tetap ego taknak bagitau bahawasanya aku stalk dia juga. Ego aku memang tinggi macam menara KLCC. Maaf lah.

P/s : Come on now. Aliens don't hide in the bushes.
It's probably just a stalker.
So stalker, hellooo! Thanks for stalking me. This post specially made for you. I feel loved, thank you <3

No comments:

Post a Comment