Saturday, May 7, 2011

Oh Mama.

Tahun ni Facebook macam turut sama celebrate Hari Ibu. Kan?
Aku terbaca status ni

To all my FB friends, in honor of Mother's Day,
I'm trying to see how many of you are willing to change your profile picture to a picture of your mother and keep it there till 9 May. I did and so have several others. If you will and like this idea, please repost this as your status so everyone gets the word and see how many beautiful mothers we can get on FB

Oh btw, people. Aku tak tukar profile picture aku as gambar Mama sebab aku tiada stok gambar Mama dalam laptop aku. Laptop ni takde banyak gambar sebab masih boleh tahan baru. But, that doesn't mean I don't love Mama <3

So, nak cakap apa?

SELAMAT HARI IBU

Eh, aku panggil Mama so aku tak sambut?
Bak kata Sepah Maharaja Lawak 
HEH

once again
SELAMAT HARI MAMA
Thanks for being such a wonderful Mama for my 19 years alive
<3

Mama yang warna tudung paling menyerlah tu
Btw, ni gambar time aku zaman tingkatan 3, rasanya
Ha cuba compare dengan sekarang
Mana lagi gemuk?
EHEM

Haa jumpa pun gambar time sorang sorang
Ni tahun lepas, kot
Celebrate birthday
Rugart kan Mama? Cardigan shawl bagai tau. Taknak kalah.

Long live Mamaaaa!

P/s : Going to send Papa to the airport tonight. Have a safe journey. And wish you all the best for your presentation there. I know you'll do the very best of you!

Bunch of loves,
EFNADIA FND
Second-last-daughter

No comments:

Post a Comment