Sunday, April 3, 2011

penangan peperiksaan



hari ini 3 April. birthday kawan baik saya sorang lagi di UM. kembar si Adila yang saya tulis latest post saya. namun, tiada sambutan dilakukan. tiada telur tiada tepung. hanya penuh dengan kertas dan tutorial Biology. memenuhi ruangan meja, menggantikan kek bertulis

HAPPY 19th BIRTHDAY EPAH

sekarang pukul 5.06 pagi, tengah pagi buta. orang lain sedang buat taik mata. aku dan birthday girl dan kembar dia sedang tekun menelaah Biology 3. menimbun lagi yang perlu dibaca. nak salahkan siapa tak habis baca? lecture yang banyak tak terkata atau sistem badan yang penuh merata? diam, salahkan diri sendiri sahaja. dah, aku merepek sangat. tekanan Biology mula terasa. 3 lecture notes setebal 10 inci setiap satu masih belum habis dibaca *hiperbola, sikit je takpe. dah okaybye.




tegang urat, rehat minda sebentar.
lagu ni tiada kaitan dengan Birthday Girl
lagu ni takde kaitan dengan kehidupan aku sekarang
sekarang aku bahagia, awh awh awh <3

p/s : tak dapat nak tidur sambil senyum, takpela aku senyum sambil baca Biology je. awwhhh, okaygataldiambye!

No comments:

Post a Comment