Wednesday, April 20, 2011

Bieber Fever?

Hari berjalan dengan baik hari ni. Tidur awal, bangun pun awal. Life's good without books tutorials and quizzes. Started my day with house-works, being a maid. Oh tak, ni tolong Mama namanya :D (esok nak keluar, buat baiklah)




I just need my laptop and internet connection.
I'll keep my mouth shut while doing those house-work.

So, dua topik yang sedang HOT diperkatakan di Twitter oleh People-I-Followed :

Pertama, Hari Keusahawan. YEAY! Sabtu ni, semestinya di SMSS. Nampaknya, macam ramai yang pergi, kan? Haris dah text text Uollz pergi pukul berapa segala. Ramai la tu yang pergi. So, it's sort of small reunion for Revival, isn't it? Aaaaaaaaaaa I can't wait to meet everyone (budak diploma excluded since they're having their examinations) Dan aku dah janji dengan junior tersayang aku, Si Fatihah Sakinah yang kitaorang akan jumpa nanti, insyaAllah. Please lah takde jadi apa apa so that I can join them and meet Revivalist and meet my juniors and meet VBF and meet HIM. wehehe

Topik kedua
(pictures tell everything)

Lynda (@frlynda), Seri (@srzty) dan aku ada plan nak pergi marathon movie during our five months holiday ni. It used to be our must-do-list setiap kali cuti, bila bila pun takpe janji pergi and kitaorang biasanya pergi dekat Jusco Cheras Selatan, only took less than 10 minutes from my house. Sebab tu budak budak sekitar Cheras je yang dijemput. Cheras kan jauh.. ELEH

TETAPI
Demi Bieber?
Btw, she's from Subang Jaya
ORANG SJ DATANG CHERAS OO SEMATA DEMI BIEBER!
-.-

okay one more


My goodness :S

So, I start wondering
Why don't I have these kind of feelings as other girls feel?
Super-excited when it comes to Bieber
ILY IWY IMY Bieber!
Please be mine Bieber!
Please do come to here and there and meet me, Bieber!

OMFG
pffft!

oh and btw people, I've started watching Korea Movies since everyone is asking me to do so, pffft. Hari ke-3 menonton, episod 6. Adakah itu laju atau perlahan? Let's see if Korean guys can make me feel super-excited like Bieber did to other girls.

aku serious tak reti addicted kat artis ni
lepas atau semasa tengok atau dengar aku just akan
aaa handsomenyaa
aaa sweetnyaaa
aaa machonyaa
THE END.
aku normal kan?
pftt

No comments:

Post a Comment