Thursday, March 24, 2011

23 Mac 2011



hari ni result SPM'10 keluar. tahniah untuk mereka yang berjaya. all the best for the future :) *cewah pandai nasihat orang -.-

ini cerita tentang manusia manusia yang tak sedar diri Final Exam tak sampai dua minggu lagi. tapi ini juga merupakan sebulan yang terakhir untuk kami meluangkan masa bersama sebelum PASUM berakhir. dan kelahiran seseorang hanya disambut setahun sekali, jadi kesimpulannya? BERKORBAN MASA BUAT SEMENTARA :D *bab bab macam ni semua boleh je nak berkorban masa, cuba kalau ada extra class. nak pergi? pfffft -.-'

dua hari dua malam Epah menjadi manusia paling busy menguruskan bendaalah ni semua. tak senang duduk minah ni, ke sana ke sini. HAHAH. aku tolong apa yang mampu je. maka dalam jam 9 malam, berlangsunglah acara yang dirancang.

Photobucket
takde tepung telur memang tak sah

Photobucket
aku menjadi mangsa tak pasal pasal -.-

Photobucket
kaki terkena batu, tak mampu nak lari dah :'(

Photobucket
SEMASHUR-ian

HAPPY BIRTHDAY ADILA FARISHA!
biarlah Sir Kamar kata kita lesbo partner pun
tidur sama sama, ponteng kelas BI sama sama
*tapi aku tak kena banned daripada oral :P
friends forever laling
cepat cari boyprend, pewwwit!
dah 19, matang sikit.

Photobucket
oh dah ada boyprend rupanya
macam ni aaaaah :'(
*haha gedik bebeno
happy selalu :D

next birthday siapa pulak?
kembar dia.

p/s : Happy Underwear Day! pfffffft -.-


No comments:

Post a Comment