Sunday, February 13, 2011

Valentine's Day


cliche gila kan aku punya tajuk? lagi lagi esok 14 Februari.
eh, kenapa dengan 14 Februari?
*angkat bahu angkat bahu konon konon taktau*

i) kalau kat SMSS ni, semua BADAR BADAR sedang sibuk menampal artikel di laluan asrama pasal Jangan Sambut Hari Valentine, Sejarah Hari Valentine. 5 tahun aku duduk kat sana, setiap tahun artikel lebih kurang sama, background dan font huruf je berbeza. heh, bosannnnn. oh lupa, budak budak Form One yang setiap tahun masuk mungkin tak tahu. okay, fine mengalah.

ii) BADAR BADAR juga sibuk memberi usrah "kamu semua tahu tak apa sejarah Hari Valentine ni?" dan mereka semua sedang mendongak dan menggeleng kepala. so like kanak kanak Tingkatan 1 dan 2. dan BADAR BADAR akan menjawab dengan bangganyaaa, dan berebut rebut menceritakan tentang sejarah perjuangan Valentino and so on. duhh so like BADAR SMSS.

iii) dan paling best, semua kekasih kekasih sedang sibuk mencari hadiah istimewa untuk pasangan mereka. kilang Cadbury sedang sibuk menghasilkan lebih banyak coklat, pasar raya kehabisan stok coklat, semua teddy bear di Teddy Tales habis dijual, lolipop merata rata, kad request sempena Hari Kekasih bertampal di softboard ataupun loker bilik. dan paling menarik, makin bertambah lah anak anak takde bapak di luar sana. jauhkanlah.

okay sebenarnya aku nak cakap yang semalam aku tengok cerita Valentine's Day yang diambil daripada Epah. aku tengok bukan sebab esok 14 Februari, aku tengok saje saje sambil buat lab report chemistry. yes, aku tau cerita ni dah lama and aku sangat lame baru nak tengok sekarang. takpe, aku nak post jugak!

Photobucket
the small guy falls in love with his teacher :S

Photobucket
old couple. and the woman had an affair with another guy :/

Photobucket
the guy proposed that girl, but the girl's not ready for any commitment

Photobucket
the guy's married with another woman. unfaithful :/

Photobucket
Hate Valentine's Day

Photobucket
they're bestfriend, and eventually turned into lovers

Photobucket
the sweetest couple! they look very-the-sweet together <3


and they're all worried about celebrating Valentine's Day alone
why bother much? single okay apa
because I know my VeryBestFriend and bestfriends love me
and it's enough
:)

apa apa pun
Buah Hati tetap di hati
saya akan sentiasa menanti
HEHE
:D

dan tidak lupa
selamat menyambut Maulidur Rasul
yes again, BADAR BADAR SMSS sedang sibuk membuat persiapan tentang perarakan di sekolah sana. berbaris mengikut rumah sukan, pakai baju merah atau biru atau hijau atau kuning mengikut warna rumah masing masing, print ayat ayat selawat, menelefon penceramah.

aku macam tak puas hati dengan BADAR je kan?
emo ah, aku pernah kena dibuang list daripada jadi BADAR
HAHAHA who cares?
takdelah, rindu sekolah je
:)

Photobucket
Dzul and Harry came for brunch
main teka teki and gossiping
awwh rindunya Revival :')

ketemu lagi

No comments:

Post a Comment