Thursday, February 17, 2011

Puisidra #1


dah 2 minggu berturut-turut aku mandi malam (tolak malam hujung minggu) ini bukan sekadar basahkan badan, ini mandi daripada hujung rambut sampai hujung kuku jari kaki dan ini bukan sekadar mandi malam, ini mandi tengah malam buta, lebih kurang jam 1 pagi dan ke atas. parents aku tau ni, boleh mati aku. Papa marah betol orang mandi malam :/

8 sampai 12.30 malam
Puisidra FESENI UM


Photobucket

aku taknak cakap banyak
wish aku dan teammate good luck untuk malam ni je
preview depan pengetua dan ahli Kolej 12
aku sumpah cuak nak mati :S
bye.

p/s : nak ambik feel dan memek muka serious tak senang. thanks to seniors yang datang dan tolong. we should appreciate them, bukan nak emo segala. huh, sangat tak matang -.-'


No comments:

Post a Comment