Wednesday, February 2, 2011

aku di sini

bila aku tengok tengok balik blog aku ni, aku baru perasan ceria betol background and layout nye. bila dibandingkan dengan Twitter aku, colour lebih kurang sama. cuma, Twitter berjalur-jalur tapi Blogspot berbalam-balam. heh, bahasa apa entah aku guna. hiraukan.

colour ceria ceria, tengah bahagia ke?
ah, apa kaitan?

Photobucket
2010?
5 jaya?
aku pon taktau aku tengah fikir apa time ni sampai terkeluar 5 jaya tu. padahal dah 2 tahun aku tinggalkan sekolah. laju je aku tulis atas kertas kajang ni. masa tutor suruh hantar baru aku tersedar. tiba-tiba rasa nak ambik gambar, kot kot ade idea nak buat blog pasal ni ke kan. ye, ada.

no matter how good is your present
you will still miss the past

I AM.

aku ada happy family
aku ada VBF pendengar sejati
mungkin belom memiliki Buah Hati
aku dikelilingi kawan kawan yang baik hati

I need to learn to appreciate
I need to learn to be grateful
I need to learn to be thankful

Allah, please don't take the ones I love. coz I'm not ready for the loss of them

don't let the past steal your present


No comments:

Post a Comment