Saturday, January 8, 2011

otak dia mungkin tiga suku

announcement made by wakil JKP Hayat 2 :
" perhatian kepada pelajar perempuan, korang diingatkan supaya sentiasa mengunci pintu bilik korang. sebab sekarang ni di blok perempuan ade seorang perempuan selalu merayap dan ketuk-ketuk pintu bilik. nanti die nak tido sama ke ape ke lah. jangan bukak pintu sebarangan. ade sorang budak Hayat 1/Fizikal dah kena. nama perempuan tu Bidasari "

dan pelajar semua terdiam dan berbisik.
dan otak aku dah mula berfikir macam-macam

beberapa hari lepas
by Epah
" Nadia, budak tu dah sampai floor aku dah oh (7th floor)"

HARAP MAKLUM BAHAWASANYA BILIK SAYA TINGKAT 8 DAN PERLU MELEPASI TANGGA UNTUK KE TANDAS, SETIAP MASA

by siapa aku tak ingat
" ade sekali tu die ketuk pintu and nak pinjam raket"

Bidasari, aku takde raket atau ape-ape alat sukan
tolong jangan ketuk pintu bilik aku.

between me and Nisa
" ade kawan Nisa cerita, Bidasari tu ketuk pintu sorang budak ni. budak tu bukak then die takut so die tutup lah balik. Bidasari tu ketuk balik macam nak roboh pintu tu"
"die nak ape eh sebenanya?"
"mungkin die nak permanent friends"

eh Bidasari, jangan lah main kasar
plus, aku tak friendly
(alamak, menipu)

"dah buat aduan dah, die dah kena halau tapi datang balik"

Kolej 12 tak best pon, pergilah tempat lain :/


macam mana kalau terserempak dengan die kat tangga?
macam mana kalau terjumpa kat tandas dan die kate "nak pinjam berus gigi boleh?"
macam mana kalau dia rupanya tengah stalk dan aim bilik aku?
macam mana macam mana?
boleh terkencing aku dalam bilik
boleh jadi sprinter PASUM aku berlari ke bilik Dila
aku menangis terus :S

so aku dah buat strategi, kita kena bijak merancang
i) kalau ketuk pintu, ade nada tersendiri.
selain tu, aku tak bukak melainkan call atau text sebelum datang.
ii) kalau die kata nak tido sama,
aku cakap aku takde bilik dan terus ke bilik Dila
iii) kalau die nak pinjam berus gigi aku, aku tak kisah.
aku bagi satu gayung tu semua termasuk pencuci muka, ubat gigi dan sabun mandi. lepastu, aku cabut lari.
cukup lah kan?
mula lah tu paranoid
-.-'

Bidasari, kau buat aku tak senang gerak lah.
pergilah balik tempat asal kau :'(

okay jangan asyik seru nama die, nanti die datang.
okay sekarang diam :/


5 comments:

  1. hantu ke ni ep?? mak aihh..takutnya. ke lesbo??

    ReplyDelete
  2. tak, orang biasa je. tapi taktaula, merayap kat blog kitaorg ni :'(

    ReplyDelete
  3. Lol! dia student gak ke? ke psiko org nih??
    Cis! tangkap gamba dia, letak dalam blog ep.
    Tulis wanted. Senang nak vam kalau2 dia datang uia pulak ke.heheheh

    ReplyDelete
  4. habis la bidasari baca strategi tu. HAHAHAHAHAHAHAHAHA *gelak ala ala bidasari.

    ReplyDelete
  5. tangkap gambar? hishhh taknak ah. jumpa die terus lari :S

    fatin, jangan kadi Bidasari di blog, TIDAK :O

    ReplyDelete