Wednesday, January 5, 2011

2010

oh, dah terlambat pon sebenarnya nak post semua ni. mood nak ber-blogging tu tak datang datang entah kenapa entah. HAHA. plus, dah ada Tumblr ni, banyak spend time on Tumblr. senang, reblog reblog je, tambah caption bawah tu.



pictures tell everything

taktau nak cerita mula dari mana
so, pakai gambar jelah okay.
new year aku sambut kat rumah je. umur belom 18 tahun, takpayah nak mengada nak lepak malam-malam buta. dalam mimpi pon Papa takkan kasi. HAHA. lagipon time ni nak pergi PLKN dah. aku intake pertama, so 3 haribulan dah kena gerak dah dari Kajang.



Photobucket



Photobucket

malam new year
yang gelap tu Capek, kot.
Haris Harry Dzul Larry
kira mcm farewell webcam la sebelum aku Dzul Larry gerak PLKN
sweet kan mereka? :')

Photobucket

3 bulan PLKN
result SPM keluar
keputusan Matriks keluar
keputusan UPU keluar
haa apa lagi nak keluar?
Photobucket
aku masuk KMS 3 minggu
aku duduk UM sampai sekarang -.-'
(baca lah past posts aku sendiri ye)

tahun 2010 aku rasa tahun yang aku pergi banyak tempat, jumpa ramai orang. aku berumur 18 tahun, aku dah legal. aku dah boleh keluar malam kalau Papa bagi. aku dah boleh kahwin. HAHA tak habis habis. bosan dah aku cakap pasal kahwin.

pertama kali Papa lepaskan aku naik Genting dengan kawan-kawan
pertama kali aku naik KTM jauh gila nak mati sampai ke Batang Kali sana
pertama kali naik bas dengan lelaki dari Banting
pertama kali aku bawa kereta walaupon illegally
banyaklah lagi tapi macam dah tak ingat sangat dah
HAHA

Photobucket
trip to Genting

time birthday pon best jugak
sebab masa tu Hari Sukan SMSS
oh ada orang tipu saya. eleh :)

Photobucket
dah 18 tahun :D

cuti best
dua kali ber-holiday

Photobucket
Universal Studio Singapore

gambar pergi Bagan Lalang tiba tiba tak jumpa. HAHA

tapi 2010 pon aku banyak sedih
aku banyak menangis
aku banyak stress
mood swings dah macam habit

bye tears
2011 will be nice
insyaAllah

p/s : sangat banyak nak cerita -.-

No comments:

Post a Comment