Sunday, November 28, 2010

sedar diri

faham tak bila kita ada banyak benda nak cerita, tapi kita tak tau nak mula kat mana?

my mind stucks

eh Ef
jangan cerita masalah dalam blog lah
jangan cerita pasal buah hati kau dalam blog lah
jangan nak tunjuk kau marah or sedih dalam blog lah
kalau jumpa lelaki handsome mana pon, jangan jaja cerita dalam blog
tak payah nak cerita semua aktiviti kau dalam blog kau ni

ADA ORANG GELI NAK BACA NANTI
ADA ORANG KATA KAU EMOSIONAL NANTI
ADA ORANG KATA 'KAU DAH BERUBAH' KANG NANTI
ADA ORANG KATA 'AKU DAH TAK KENAL KAU DAH'
bukan orang, tapi seseorang

serious aku macam nak delete post post aku semua
post pasal masalah hati aku dulu
post pasal buah hati aku sekarang :'D
post pasal aktiviti aku lately
tapi tak jadi

kerana mereka
aku berasa sungguh terharu bila kawan kawan Revival support aku
serious aku macam 'ohhhhh :') ' bila baca comment mereka
thank youu
Diana Husni
Zuhri Shah
Iffa Roslin
Athilah Dzulkefli
Izrel Ismail
Emeir Faez
Mira Bhrain
Hanafi Iskandar
Danny Ho ( -.- )

dan aku akan terus menjadi aku
( okay ayat yang ni geli )
dan berkata
ADA AKU KISAH?
( okay yang ni ala ala rempitz gitu )
xD

p/s : aku takkan lupa apa kau cakap. aah, aku memang tak hot, aku takde pakwe pon, tak laku langsung, aku bukan hotstuff, aku kasar, perangai aku macam lelaki, takde orang nak berebut aku pon, aku bajet hot, aku perasan cantik.
sampai hati kau.

5 comments:

  1. though lama tak jumpa, i'll still support you (:
    mana boleh lupa teman dating ni :)

    ReplyDelete
  2. ape masalah kau ni..
    jangan la down to the earth sgt.. hihik..

    ReplyDelete
  3. siapa 'kau' yg kau maksudkan tu? aku ke? -.-

    ReplyDelete
  4. EF...xpe..
    aku pun kadang2 terpikir gak ape yg kau tulis ni.x hot la ape la..mcm2.
    tapi xpe..ade hikmah kite xde semua tu.. :)
    just be yourself.it's the best though. :)

    ReplyDelete