Sunday, November 7, 2010

reblog : Semester Satu

tengok Syafiq post blog pasal Semester Satu, aku pon terasa nak buat tapi macam malas-malas sikit. tiba-tiba Suffian pon buat jugak. mereka-mereka trigger aku nak post blog pasal Semester Satu aku kat UM jugak.
GRRRRRR!

aku tak ingat tarikh sebenar aku masuk UM since aku bukan pelajar ambilan pertama. at first, aku kat Matriks Selangor dulu, lepas 3 minggu baru aku dapat tawaran sebagai pelajar PASUM. so, aku tak lalui zaman orentasi di UM. mereka-mereka kata best tapi aku tak kisah pon sebab dekat Matriks dah cukup BEST dah. phewwww --"

well yeahhh, aku taknak masuk PASUM, sebenarnya.

okay jangan nak cerita masalah kat sini ye wahai cik Nadia.
lets continue with the stories.

minggu pertama aku jadi budak Hayat 1 sebab masa tu takde Group Tutorial lagi. dan kawan-kawan pon masih kawan SMSS. Lynda, Insyirah dan Fateen. most of the time, dalam DKU.
Photobucket

minggu kedua dah mula ada Group Tutorial
Hayat Dua
Group Y3

aku ingat lagi kelas pertama, kelas English. OMG, kelas serious senyap nak mati time tu. aku masuk lambat, time aku masuk tu semua tengah duduk diam, menghadap buku. pergggh, SKEMA SUNGGUH MEREKA, no comment. bila Madam Agatha masuk, kitaorang kena duduk dalam bulatan and ada speaking.
dan ini antara mereka-mereka yang aku sempat buat first impression
Adila dengan baju dan selendang pink dia : minah nie mesti girlish girlish
Azeati dengan slang Kelantan : alahai baiknye budak nie, sopan santun
Naqiuddin, speaking partner : banyak cakap sungguh
Amirul, groupmate : pemalu dan poyo
Wendy dan Che Wey yang hanya borak berdua : sombong
Suffian yang tak stop bercakap : peramah budak nie
siapa lagi ek yang aku sempat judge?
ITU HANYA FIRST IMPRESSION.
dah lama tu, aku sedar mereka semua gila-gila jugak.
hmmm, boleh laaa. HAHA

dan ini yang aku rapat

Adila dan Afifah
(jangan tanya macam mana aku boleh rapat dengan mereka. panjang ceritanya)
Photobucket
Epah dan Dila

Suffian dan Syafiq
(tempat menabur dedak :D )
Photobucket
Syafiq dan Pian

Faie, Che Wey, Wendy, Anwar, Nisa, Shaz, Eja, Amirul, Adi, Meor
dan ramai lagi
(takkan nak kena list kan semua kot? )

Photobucket
I adore her lesum pipit :)

Photobucket
nie groupmate Lab Physics
korang tengah buat apa tu? reka result? eh, kantoi :D

aku taknak cerita banyak sangat sebab Semester Dua tak habis lagi
apa-apa pon
thanks for cheering up my life guyss
:) (:

1 comment:

  1. best ah tgk mende2 mcm ni.membuatkan aku tersenyum.haha :D

    ReplyDelete