Monday, November 8, 2010

percutian - Part 1

permulaan yang baik
THUMBS UP (Y)
:) (:

6 November 2010
trip to Bagan Lalang
Hotel Sri Malaysia
2 rooms for 11 people
WOW

around 11 something kot, kami bergerak dari rumah. all of the kakak-kakak dan ipar datang rumah, had a breakfast dan bertolak. singgah beli kek kat Secret Recipe Nilai. dan seterusnya aku taktau apa jadi. aku tidur je sepanjang perjalanan, tengok-tengok dah sampai --'

celebrate birthday Kakak dan Nurin
HAPPY BELATED BIRTHDAY!
Photobucket

petang terus pergi pantai
dah lama oooo tak jejak pantai
SEDIKIT TERUJA, okay banyak.
Photobucket
can't you see the teruja-ness?
HAHA

Photobucket
enough -.-

lompat while ombak datang
bagi bontot kat ombak lah
melutut dan duduk, tengok siapa yang kena tolak dengan ombak paling jauh
(mestilah aku, kata pon aku paling berat --')

lepas tu bilas badan, sambung swimming pool kat hotel pulakkk
Kak Dik penakut dan Kak Cik sarat mengandung, tak join kami
Photobucket
main lawan siapa bernafas paling lama tapi masuk je, terapung balik.
masing-masing ringan sangat la tu kot :D

balik bilik, bilas bilas
kakak bawa syampu yang dah tinggal seciput cukup untuk dia sorang
so rambut aku dah macam sabut kelapa, dengan minyaknya. YA ALLAH.
bersiap bergossip dan malamnyaa, IKAN BAKAR! wooo.

Photobucket

dan pemenang untuk Melantak Paling Banyak jatuh kepada

KAK CIK DAN ABANG IZHAR!
Photobucket
jangan tertipu dengan tubuh kecik molek beliau

breakfast di bawah
mereka-mereka sambung mandi kolam
jalan-jalan di Ekspo
pukul 1, check out.
singgah makan Ayam Penyet kat Saujana Impian
WE HAD FUN
:) (:

tambahan

Photobucket
masing-masing nak rasa baby dalam perut Kak Cik menendang level belt hitam :D

khidmat servis kena bayar. plus, dah tutup tengah tengah malam. soo, kakak menggunakan pelampung sebagai bantal. kesiannnn.
(gambar takde, hilang entah siapa delete entahh --')

Photobucket
eh eh, nie kakak buat untuk pakwe dia lahhhh :)

<3

2 comments: