Thursday, November 11, 2010

jom layan jiwang

penganggur sepenuh masa, pekerjaan aku buat masa sekarang nie. aku taknak cakap aku bosan duduk rumah sebab aku rasa, lagi bosan duduk UM dalam bilik sorang-sorang menghadap buku-buku yang tidak beberapa nak menarik. duduk rumah boleh online kot, 24 jam aku online. haa ambik kau, kena tegur terus sebab asyik online. dah kata takde kerja nak buat? online jelaa :D

ber-Facebook
ber-Skype
ber-IM
dan dan
marathon movie
yawwww, I like youuu
( marathon movie kat YouTube je, takpayah bazir duit pergi wayang. Lynda dan Seri entah hilang mana, lambat sangat nak marathon movie kat Jusco )

I prefer Malay-Love-Movie
sokonglah filem Malaysia
(okay tak menyokong langsung kalau setakat tengok kat YouTube -.- )

filem pertama yang aku tengok
LAGENDA BUDAK SETAN
aku tau sangat lambat
apa aku kisah

Photobucket

Photobucket
Ya Allah kenapa lah cantik sangat Lisa Surihani nie :/

apa lagi, merembes lah air mata aku tengok cerita nie.
SANGAT SWEET OKAY FARID KAMIL
how love can change a bad boy
how distance can't separate two hearts
how love can't be stopped or be forced

" kau masih sayangkan Ayu? "
"aku takkan pernah berhenti mencintai dia "

awwwwwwwwwww :')

second movie
SEMERAH CINTA STILLETO
cerita nie slow dan sangat ringan jalan ceritanya
tapi boleh lah nak isi masa bosan

Photobucket

Photobucket
mereka lagi :D

cinta tidak kenal darjat dan harta
susah senang sama-sama lagi okay kan
nanti banyak benda boleh cerita kat anak-anak
( Ef berangan lagi, dah start dah. HAHA )

third movie
CINTA
ingat lagi tak cerita nie?
aku tak pasti bila, kalau tak silap time aku aku tingkatan 2 kot, 2006
5 cerita dalam satu filem
RASHIDI SANGAT SWEET OKAY, SAYA NAK SUAMI MACAM TU
DAN KALAU SAYA DAPAT, SAYA AKAN JADI MACAM FATIMAH ABU BAKAR
( Faiee, aku berangan lagi :D )
merembes lagi air mata, tapi kurang sikitlah sebab dulu dah merembes sekali
cinta kakak dan adik
cinta mereka yang berusia
cinta between strangers
aku ada angan-angan nak simpan rambut panjang macam Amani :D

" kadang-kadang orang yang paling kita sayang lah yang paling susah untuk disayangi"

"isteri bukan hak milik, tapi satu anugerah"
thumbs up ( Y )

Photobucket
<3

last but not least
movie yang aku dah tengok berjuta kali, mungkin
( tanya Revivalist macam mana aku sangap cerita nie )
3 cerita dalam satu filem
THUMS UP BABY ( Y ) ( Y )
SEPI

Photobucket
I adore her

Photobucket

Photobucket

PIERRE ANDRE PON SWEET JUGAK OKAY walaupun dah mati
yang nie pon merembes jugak air mata, sweet sangat lah, tak tahan


persoalannya
ada ke lelaki sebegitu sweet kat dunia ni lagi?
kalau lah semua cerita berakhir dengan happy ending?
nothing lasts forever

HAIH
to be continued

3 comments:

  1. hahahaha
    best seyh movie2 kat atas ni.tu aku ckp..kau tgh kat awang awangan ni..hahahahha :DDD
    bestnye..kau berangan dgn siape?haha
    rugi kot aku xde..kah3
    :D

    ReplyDelete
  2. buah hati aku la yang oiii, siapa lagi nak buat aku diawang awangan nie :D elehh, kau ade je ennn. bajet laa aku taktau :P

    ReplyDelete
  3. ade ape?bukan..bukan..
    rugi aku xde nak berangan same2 ngan kau lah.haha :D

    ReplyDelete