Wednesday, December 1, 2010

best wedding

mungkin ramai yang dah tengok video ni
sebab ada satu masa dulu
video ni famous dekat Facebook
semua orang share

cuma terfikir
BERAPA JUTA habis untuk majlis ni eh?
nak tau exact amount
orang kaya memang macam ni kot
dah taktau nak campak duit ke mana

oh walaupun Ef kuat berangan pasal kahwin kahwin ni
tapi sedetik pon tak pernah nak berangan buat majlis macam ni
entah, terlalu mewah
best ke?

sederhana better kot

tak perlu ye cakap pasal kahwin sekarang Cik Ef
-___________-

post seterusnya, akan cakap pasal karrier pulak ye
tengah kumpul ilham
hihihi
:D

2 comments:

  1. ef..org kaya yang byk duit boleh la..diorang x tau nk wat pe ngan duit tu..huhu..baik wat simple2 je tapi meriah. =)

    ReplyDelete