Saturday, July 31, 2010

sweet memories ever

esok nak balik kolej dahh. shit, AKU TAK SUKA.
malas
sedih
bosan
sayu
apa lagi?
okay, negatif lah yang pasti.
EF, BILA NAK POSITIF NIE? *sigh sepanjang yang boleh*

kalau time di SMSS dulu, time time macam nie, semua mesti online puas-puas malam sebelum balik tu. soo, status semua penuh "packing nak balik SMSS", " esok nak balik SMSS dah", " bye MySpace" (zaman MySpace lagi nie, takde Facebook lagi :D )


Photobucket

by.the.way.
EF SANGAT RINDU ZAMAN PERSEKOLAHAN especially zaman Form 5 :(

- aku rindu dengan cikgu-cikgu semua. tulaa, dulu kutuk lagi, sobbbssssss.
- aku rindu nak tengok keparanoidan Amirah Bahrain dan Arif Ismail terus membahan
- aku rindu emo-emo PMS Insyirah
- aku rindu nak bahan Ariff Syafiq dan keakraban kami sebelum apa-apa terjadi
- aku rindu nak pusing belakang dan menjadi childish bersama Harryzal
- aku rindu nak dengar alasan-alasan yang diberi oleh Fudhail
- aku rindu kekepohan Nabilah Mansor, Anis Syuhada, dan Athilah
- aku rindu nak ejek dan ketawa-ketawa tengok Ikhwan, Hasyera dan Leha tidur
- aku rindu nak lepak dengan group budak pandai di belakang
- aku rindu nak berkongsi cerita dengan Badrul
- aku rindu nak cerita masalah dan menangis di hadapan Dzul Farid Izmer. mana kau sekarang oh? sobsss
- aku rindu nak kutip hutang dengan Aiman Chukang dan Hanafi
- aku rindu kepenyekan suara Nasfati
- aku rindu kepenakutan Izzati
- aku rindu nak skip kelas Biology dan Perancis
- aku rindu macam-macam benda, aku tak tipu.

I wish I could turn back time :(
I do miss the old times.

6 comments:

  1. ME TOOO. aku rindu semua tentang mu. *ahahaha :D kenal x kenal x?

    ReplyDelete
  2. harry? or gori?
    ahhh tak kisahla sesiapa pon. but im seriously missing you guyssss :(

    ReplyDelete
  3. hehehe...aku tau kau rindu aku..aku di sini...:D

    kenal x sape??

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ha ni aku eppp,gori :) yg atas tu mangkuk -..-

    ReplyDelete