Saturday, July 3, 2010

couple

*wink wink* wahhh, rinduu blog :)

baru lepas siapkan tutorial Mathematics 1. dapat siapkan 95% of the questions given termasuk soalan LOG. tiba-tiba terasa pandai. wohoooooo! okay Ef, jangan over confidence. astaghfirullahalazimm. tiba-tiba jugak jadi alim --"

next week on Tuesday ada test Physics and Biology Taxonomy ( just so you know, every Tuesday ada test Biology which is not so cool -.- )

PHYSICS oh PHYSICS :O
tadi belajar force. siapa sangka, COUPLE IS THE ONE OF THE FORCES IN PHYSICS?
apa, ingat couple nie boleh untuk manusia je ke?
ingat couple nie untuk lelaki dan perempuan je ke?
ingat couple nie untuk Badar-badar kat sekolah nak bising je ke? opppps x)

so, this is couple in Physics
couple refers to a pair of forces with the following characteristics :
i - equal in magnitude
ii - opposite in direction
iii - parallel to each other
iv - lie along different lines of action

simboliknyaa?
i - equal in attitude which means perangai kena serasi
ii - opposite in sex. no gay, no lesbian
iii - pendapat sama so that nanti tak bertekak dan bergaduh 25 jam
iv - berlandaskan hukum agama. sejak bila aku alim nie? sejak masuk Universiti Muslimah? :D

hahahah, sesuka hati aku je. tapi logik kann?
inilah kesan terlalu banyak berfikir. elehh, berfikir lah sangat kan Efnadia :)




saya gembira taktau kenapa :)

No comments:

Post a Comment