Monday, July 26, 2010

and finally :)

Photobucket

17 JULY 2010
SILA BACA SATU PERSATU

tujuh belas - tujuh - dua puluh - sepuluh
17. 10. 20. 10

:)

so, yeayyy! tepuk tangan untuk tuan punya blog!
- SHE IS EIGHTEEN MANNN
- she is getting older
- she is matured enough
- she is getting stronger
- she is getting tougher
- she is getting bigger. oh no, pleasee :S

" when I get older, I'll be stronger "
- Waving Flag

so, hows your feeling baby?
EXCITED kot
- dah boleh drive. padahal dah lambat --"
- dah boleh tengok any movie. U 18SG 18PL 18SX. yeahh! OMG, gatalnya -.-
- decide your ambition right now. belajar rajin-rajin, kumpul duit banyak-banyak. suami datang, kahwin dan BUAT ANAK RAMAI-RAMAI. WEHOOOO! again --'
- jangan nak menggatal, jangan cari pasal. suka diam, tak suka pon diamm :/
- sila jangan emotional
- sila jaga mulut
- sila jangan jadi perigi cari timba
- sila berhati-hati memilih kawan
- sila jangan bawa perangai ketika di Sains Selangor dulu
- sentiasa duduk bersila :D

thanks to those yang wish :) nak listkan sangatlah ramai, tak cukup satu page. soo, penghargaan diberikan kepada top 3 bagi setiap kategori.

before 12 0'clock
Alissa, sehari awal
Fadzly, 2057 16 July
Suffiarn, 2145 16 July

12 o'clock onwards
MUKA KE MUKA
Amalina 0000
Nor, 0000
Bella bilik sebelah, 0005

CALLING
Amirah Bahrain, 0000
Adam Zhariff, 0030 kot
Insyirah, 0830

PESANAN RINGKAS
Anwar Azzahir, 0003
Bella KMS dan Ateh, 0008
Nasfati, 0009

BUKU-MUKA
Apisz Sec
Athilah
Mukhlis

facts on 17 July 2010
1. orang yang baru beberapa bulan kenal, bagi hadiah for my birthday. yess, the glitter glitter pencil case. thanks dear Amalina and Nor.
2. Hanafi yang hantar mesej one day before kata tak dapat datang, and suddenly muncul di SMSS. yess, penipu terhebat Si Cina itu. sila langsaikan hutang.
3. Bear, Harry dan Lynda surprise dengan memberikan kad besar untukku. thanks kawan-kawann.
4. Mat Kreatif wish pada 17:07. Ariff Syafiq, anda buat saya bengang. harap maklum. terima kasih btw, appreciate --"
5. mesej Bella Mansor betul-betul menyentuh hati saya. thanks dear.
6. keseorangan di dalam bilik pada malam hari tanpa buat apa-apa. sobssssss
- thanks kepada anda yang ada niat nak datang tapi dah ter-order makanan
- thanks kepada anda yang ada niat nak datang tapi berada jauh di perantauan
- thanks kepada anda yang ada niat nak datang tapi harus meluangkan masa bersama keluarga
- thanks kepada anda yang ada niat nak datang tapi sedang bergembira bersama member lama
- thanks thanks thanks kepada mereka peneman dikala bosan :D

will be continued.
byeee, NAK PERGI TENGOK PORN :DDDD

8 comments:

  1. join? kau yg kene join aku actly. X)

    ReplyDelete
  2. faiz, sila jangan cemburu. ke kau nak join aku tengok porn sekali nie? :D

    anonymous, harry kah ini? if yess, harry, kau belom 18. sorry salah ajak :D

    ReplyDelete
  3. spe la nak join.. hahahah XD...
    watpe la nak jeles ngan ko ef.. =.='

    ReplyDelete
  4. saya dengan penuh observant nye, menegur efnadia, tarikh 17.7.2010 tu salah la kakak haha

    ReplyDelete