Tuesday, April 27, 2010

nama pon memories and moments kan :D

27 Mei 2010
menyingkap kembali MEMORIES & MOMENTS di zaman persekolahan ku di mana aku menerima satu patung 'vodoo' berwarna merah sebagai hadiah hari lahir ku di mana patung tersebut diletakkan di dalam loker kelas ku tanpa diketahui siapakah gerangan yg memberi. SUSAH BETUL ADA RAMAI SECRET ADMIRER NIE :DD

Photobucket
selamat di bawah jagaan aku.

kepada Dzul Farid

Efnadia92 : eyt Dzul, aku nak off dah ngantok dah nie

Dzul Farid : eh jap2

Efnadia92 : nape?

Dzul Farid : jap la, tunggu jap taw. taw2

Efnadia92 : ok ok

Dzul Farid : sabar ye Ef

Efnadia92 : ye ye. kenapa nie?


kepada bad_xxx92

Efnadia92 : Bad, actually aku nak off dah.

bad_xxx92 : jap2

Efnadia92 : aku dah on lama dah

bad_xxx92 : jangan off lagi. jap

Efnadia92 : ape?

tiba-tiba aku terima invitation utk conference. aku pon accept jelaa. then ada suara " satu, dua, tiga "

Hanafi Iskandar, Dzul Farid, bad_xxx92 : SEBENARNYA KTEORG YG BAGI HADIAH PATUNG WARNA MERAH TUU!

Photobucket
safe kan tempat nie? HAHA :D

Dzul Farid Izmer, Hanafi Iskandar, Badrul thanks lah utk patung vodoo yg amat bermakna tu. kurang ajar sungguh korang buat macam tu kat aku. kantoi korang bertiga minat aku senyap-senyap, then nak kata tu idea Chukang and Anwar eh, tak pasal pasal. haha. thanks, segan aku tauuu ;) btw, patung tu selamat di bawah jagaan aku. selamat aku letak tepi katil aku. nasib tak buang, HAHA :D terbaik. haha.

Sunday, April 11, 2010

Hari Anugerah Cemerlang

yes, finally :)


9 April 2010

tiba di sekolah dlm jam 5 petang dgn cuaca hujan lebat. daftar di Dewan SMSS, ambil jubah, naik dorm :) lepak kejap, keluar makan di Nasi Kukus Kopitiam.

Photobucket
Nasi Kukus Kopitiam.

jam 8 malam, raptai. Cikgu Su bagi briefing. usai, raptai, jalan-jalan di gerai kanak-kanak bersama Harryzal pada mulanya, then Ariff Syafiq. thanks belanja saya air budak :) kupon habis so decide utk keluar makan di luar. pergi Santai. makan, borak bersama rakan-rakan yg lain. ada orang suruh makan so tepaksa korbankan waktu diet ku ini :D dalam jam 11 balik sekolah. malam lepak-lepak di bilik iron, tak dapat tidur sampai 4.30 pagi. borak-borak dgn Seri, kutuk-kutuk :DD

Photobucket
Santai

10 April 2010


Photobucket
Jaya 0809

7.30 pagi dah berkumpul di Dewan Besar. bla bla bla, aku naik stage. wahhh ;) *bajet sikit. bergambar semua, pulangkan jubah. btw, tengah-tengah bergambar, ada junior datang and bagi bunga. AKAK, ADA BUNGA UNTUK AKAK. errr, thankss. huhuu.

Photobucket
trimas la brother.

bersiap utk keluar ke Mid Valley bersama Amirah, Hani, Athilah, Izzati. kat sana, jumpa lagi ramai batchmate. kami main boling, okay aku tak main. tak reti, hehe. balik naik kereta Izrel. bawa laju gila. tunggang terbalik kami di belakang. akhirnya selamat pulang :)

Photobucket
sorryla Izrel, kami memekak :D



I MISS MY BELOVED FRIENDS :*

youu, sorry :(

Thursday, April 1, 2010

01. 04. 2010

what a fool day :)

me, Seri Ezzaty, Amirah, Wan Nordiana day out :)

Photobucket
Seri Ezzaty

Photobucket
Amirah - Gory

Photobucket
Wan Nordiana - Didi

pada pagi yang mulia ini, aku bangun sungguh awal. excited inur nak pergi jumpa kawan-kawan kesayanganku. dalam pukul 8 aku dah siap, panggil mama, tengok-tengok mama tengah basuh kereta lagi. cehh, MAMA PON ADA DATE DGN KAWAN DIA TAUU ;) ( sebab tu aku dapat keluar -.-) bla bla bla, siap semua dan keluar rumah. excited macam gila, ingat senang nak lepas keluar?



setibanya di KTM Serdang, aku pon beli tiket semua duduk tunggu train sorang-sorang. Sery gerak lambat sikit sebab dia ada hal. setelah hampir setengah jam, sampai la di KL Sentral. duduk sorang-sorang memerhatikan orang. baru lah aku sedar yang aku nie seorang observer terhebat.

antara perkara-perkara yg aku perhatikan :

1. kanak-kanak comel yg aku boleh agah dan cubit pipi mereka.
2. perempuan yg cantik. aku tak usha lelaki eh. tapi aku bukan lesbian :)
3. sweet couple.

banyak couple tapi semua SWEAT TAK SWEET. tapi ada satu. mereka sama-sama pakai baju hitam. jalan berpimpin tangan, stop dekat depan train ke Seremban. tiba-tiba lelaki tu offer nak bawakan beg perempuan tu. waaaa. lelaki banyak cakap, pot pet pot pet, perempuan tu pon bagi respon yg baik. nampak macam biasa tapi entah, aku suka perhatikan. haha, SUMPAH BOSAN GILA TAK TAU NAK BUAT APA -.-

dalam pukul 12.30 macam tu, Seri akhirnya tiba. dalam 10 minit kemudian, train ke KTM Subang Jaya juga tiba. duduk dalam train dengan Seri mengumpat borak gelak sekuat dan sesuka hati. tak kisahla orang nak pandang ke apa. lepas tu, kita orang kutuk kening makcik depan sit kita orang, kutuk ringtone makcik sebelah tu, macam-macam :)

sampai di KTM Subang Jaya, SERY HILANG TIKET KTM DIA. KENA BAYAR RM30 SEBAGAI DENDA. nasib baik abang tu baik, dia kasi Sery jalan jugak. thanks lah broo. Si Gorila dan Si Beruang dah tunggu dalam kereta Sorento Si Beruang. dia tolong hantar kita orang sampai Sunway Pyramid. sebelum turun, sempat dua ekor tu bermanja-manja lagi padahal kereta kat belakang dah lama tunggu. haha, bila nak kahwin nie? aku tak sabar nak datang :) btw, thanks Bear :))

Bear hantar kat dalam parking lot so kami masuk dari Parking Entrance. sepatutnya ambil esklator ke bawah tapi kami ambil ke bawah. MACAM ORANG BODOH PATAH BALIK TURUN BAWAH -.- then terus beli tiket wayang. nak tengok Clash of the Titans, bukan 3D. semua tgh takde duit. settle. pergi shopping, Gory kaya nak cari baju. teman Gory, dalam dekat pukul 1, Didie sampai :) ambil gambar semua. then nak pergi makan. Sery Gemok tu nak makan Carls Jr. bapak mahal burger, besar gabak pulak tu. sedar-sedar time tu dah 1.40 petang. movie dah start! Sery ingat pukul 2.45, dia lupa. ohhh, dia cek tiket rupanya dalam tu tulis movie pukul 12.30. shitt, wtf? kami mintak 1.40. KELAM-KABUT MASUKKAN MAKANAN DALAM BEG, SEKUMPULAN BUDAK PANDANG-PANDANG DAN KETAWAKAN. asal? tak puas hati? Sery dengan beraninya pergi jumpa abang kaunter tiket tu dan tanye. bla bla bla, pengurus turun padang dan kami dapat tempat special punya ;)

lepas tengok movie, kami pergi toilet. Si Gorila tu nak terkenc. hehh restek . tapi dalam toilet sempat nak ambil-ambil gambar lagi. time dia dalam toilet, kami bertiga lari keluar bawa semua barang termasuk beg dan kamera dia lari. konon-konon nak bwt APRIL FOOL tapi dia dah keluar awal. semua KELAM-KABUT LARI MASUK ESPRIT DAN LARI-LARI DALAM TU. ok, agak memalukan -.- btw, someone sent a message to Gory to take care of me. AWWW, SO SWEET :* bla bla bla, lepak makan aiskrin dan balik.

Photobucket
btw, I bought THE LAST SONG by NICHOLAS SPARKS :)

time nak pisah dgn Gory, because she is Shah Alam-ian and Seri and I are Cheras mari. muka dia paranoid dan sedih sgt kelakar. dalam train dgn Seri, a group of boys pandang-pandang. apa? tak puas hati? -.- berdiri di bahagian belakang sambil kira bilangan Astro dan air-conditioner yg dimiliki oleh pemilik rumah 'bertingkat'. bla bla bla, bye Seri.

jumpa konvo nanti everyone :)
shitt, i cant wait.


xoxo