Saturday, April 11, 2009

sukan sukan

tanggal 29 mac 2009, sekolah saya telah mengadakan 'hari sukan tahunan' utk kali yg ke berapa entah. tak kesahla. tp, before tu dah ade beberapa acara dijalankan. banyak jugak pahlawan dpt medal katenye. entahlahh. yg penting saya tak masuk ape2 acara. yeah. simply because 2nd team for 4x100 and 4x400 dibatalkan a few days before hari sukan. cehhh! tak tau nape.. but its quite mengecewakan lahh. yela, this year is my final year at smss so at least i can get involve in any acare lahh kan? dd felt it too. hoho. frust frust frust! takpelahh dah lepas. urmm.. saya dan dd jd pemegang bunga manggar. so we decided to wear a baju kurung kain songket and walk along the track. at least, kami pijaklahh track tu kann. at least. haha. but, pagi2 lagi dah ade org buat saya marah. pagi tu saya diamanahkan oleh cikgu utk uruskan makanan utk bdk pahlawan. so saya menjalankan tugas dgn baek la. tp, the one yg diamanahkan jge skali dgn saye duk sibuk make up make up. hey, come on lahh. tolong aku dulu then kau make up lah lawa2 kan? so disebabkan sibuk2 angkat air, belakang baju dah lencun and evryone tegor esp the junior " kak ep nape basah sgt belakang?" mula2 diam jela kan tp lama2 bengang then i just said "saya budak rajin buat kerja sorang2" helll. just shut up boleh tak? pagi2 dah buat aku emo. ah malas ingatlah. yg penting, pahlawan 1st utk kawad kaki walaupun bukan 1st keseluruhan. :))


its okay its alright, come on lawa fight fight fight!

Photobucket
saya setiausaha berjaya :))

No comments:

Post a Comment