Saturday, March 7, 2009

the greatest weekend :))

the best-est weekend i ever had. siyes! it started with kakak lynda's wedding. hari sabtu tak ingat berapa hari bulan. nanti saya cek kalendar ok? hehe.



sabtu-kakak lynda kahwin.

ini memang best! papa lepaskan saya naik ktm dgn kawan2! thanx papa :)) pagi tu bajet2 nak pergi jogging ngn athilah tp tak jadi. kenapa? sebab bangun lambat. penat.. haha. dalam pukul 10 lebih kami dah mula bersiap-siap. kena keluar awal sebab budak boys dah tunggu dekat ktm. dalam pukul 11 lebih, kami keluar dari perkarangan sekolah. hampir kantoi dgn cikgu mdnoor. thank God, die tak bising. masa otw nak pergi ktm salak selatan. kami sesat. bodoh nye laki bawak taxi tu! suruh bawa g ktm salak selatan die pergi bawa kat lrt. tak tau cakap tak tau, beng! finaly kami pergi ktm tasik selatan. cehh. bazir tambang taxi je. -_- bla3. kami sampai di dewan kajang. meriah sungguh. lynda sgt cantik, baju die la ;p. pengantin cantik dan kacak. kami have fun di sana. borak2, kacau org, ambil gambar. akhirnya, kami pulang. kami singgah di kedai jual baju tepi jalan. kami singgah di 7eleven. bear belanja air. kami pulang. capek bawakan beg yg dapat time wedding tu. bear caring. yeh. revival boys menunjukkan sifat sebenar mereka :)
wah3. hari yg gembira sgt walaupon kaki melecet teruk and still ade parut smpai sekarang. saya sayang REVIVAL! :))


Photobucket
tuan rumah

Photobucket
budak baek balik awal :)

ahad-kl city run
malam tu kami kena tidur samaada groundfloor or 1stfloor sahaja sebab minggu tu minggu balik, tak ramai orang. so kami tidur di dorm bella. malam tu kami borak2 sampai lupa yg kami kena bangun awal esok harinya. pagi tu, nisa' yg kejut kami. die goncang2 pintu tu mcm nak tercabut dah. haha.. tu pon dah lambat. lepas siap2, kami turun. kami tiba agak lewat. sampai2 kat sane, kami kena terus lari. tak sempat warm up pown. perghh! bedebar. tak target pown nak menang. yela, nak lawan ngn budak2 power kn.. then, it started. bla3. saya ingat saya org terakhir sampai sbb time lari tu campur dgn banyak lagi kategori laen. mcm2 orang saya jumpe. ade yg bawa bendera wilayah. ade yg lari macam nak mati dah. ade yg lari keluar bunyi pelik2. haha. cuak pown ade. kami kena lari 7km dalam masa 1 jam 10 minit and saya berjaya melakukannya! dapat no 29. okla kan? rasa happy sgt. tak target pown. btw, kami nak cikgu tau yg REVIVAL masih mengharumkan nama sekolah :))

Photobucket

the finisher :)

Photobucket
lucky number

Photobucket
the winner :))